Annabel Soenen

Annabel is geboren op 4 april 1987 en woont in de Borredam 36, Ternat.

Ze is afkomstig uit Roeselare maar de liefde bracht haar naar Ternat.

Ondertussen woont ze, met haar man, 6 jaar samen in de Borredam, waar ze ook hun twee kinderen, Victor en Lauren, grootbrengen.

In 2010 studeerde ze af als master in de lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen. Momenteel kan ze haar analystische en coachende rol nog steeds kwijt in haar job als Retail sales manager bij Pandora Belux.

"Mensen doen ontwikkelen en groeien draag ik hoog in het vaandel, en daar put ik heel veel energie en motivatie uit", zegt Annabel.

Na haar werk engageert ze zich als zwemlerares voor kleuters en speelt ze volleybal bij Setup.

"Gezien mijn studie, die tevens ook mijn passie: sport, ken ik de rol die sport- en bewegingsactiviteiten kunnen spelen in de fysieke en mentale gezondheid van mensen.

Zeker voor onze ouderen kunnen we MEER doen : met spagroen xl willen we ons inzetten om ouderen te stimuleren om aan het sporten/ bewegen te doen. "Sport en bewegingsactiviteiten vervullen een belangrijke rol op vlak van gezondheidsbevordering en ziektepreventie, maar het is vooral ook een ontspannende en sociale bezigheid, wat sociale isolatie tegengaat", vindt Annabel.